Click here for Myspace Layouts

Sunday, 15 July 2012

my wedding day

Hye. This is my wedding picture. 08.07.2012.
About my wedding? Happy ya mmg la happy tapi nak seriusly aku mmg ada sedih kit about my wedding day. Sebab apa nak. Aku pakei anok jak. Nei aku tahan camya. Apa salah aku ngan sidak nakk. Sidak sik suka aku kawen ngan sam , pdah bah oii :( sedih berabis aku hari kawen aku dikpun. Haish. Hari kawen aku pun aku boleh menitiskan aik mata sedih aku ya. Sapa tauk hati aku time ya nakk? Hmm , tapi sikpa la. Malas aku maok ingat lagik. Dah lepas pun segalanya bah oh. Bia jak lah. Apa sidak maok ckap, ckap jak lah k :) aku malas maok ingau lagikk bah. Buat aku sakit hati jak. Apa yang penting kinek , hubungan aku ngan nya sah and aku happy. Aku sik ngaco torg, tlg jgan kco aku okayy . :) tapi gne2 pu nak , aku tetap happy sebab samdol sentiasa ada di sisi aku time aku sedih ngan happy. Sik lupak juak thanks a lot ngan sister in law aku ada juak untuk aku time ya. Hehe :p may allah bless your relationship with my brother in law syahrizal b mohammad :)
bahbah ~



Our Sweet Memories : 08 . 07 . 2012 :)

THANKS FOR THE DAY . I'M HALAL LADIES FOR SYAMRULL NIZAM B MOHAMMAD <3

Tuesday, 27 March 2012

sakit hati

hai hai hai . lmak ya aku sik update blogger aku tok oh . hmm . biasa lah . aku kinek bz ngan laki aku bah . hahaha :p yerrr . mintak pujik . ya baruk nya . hmm , aku maok update about sakit hati tok oi . hahaha :p apa nok disakit hati aku oh ? ada lah ya . hmm . tok bah . aku nak sakit hati bila terkenang dgan olah sam dgan aku dlok . adui . nang menyakitkan hati aku lalu lah eh eh eh -.- . susah maok aku lupak bah . sakit lalu lah hati aku sampei kinek mun torg maok tauk . uhh --' ingat aku nya ambik kptusan sikmaok kontct ngan aku 3 hari . oh, kantoi 3 hari berturut2 nya klua dgan naa na ya . adui . maok ko si carta hati aku drikpun mdah ngan aku . sik cilaka apa aku rasa . aku sik disuroh nya kelua . nya ? hmm . steady . aku maseh sakit hati nok SIK KAN PERNAH TERUBAT . nya sik tauk apa rasa aku time ya . adui2 . dah daah siap berbeli cincin sama lagik ya . sik steady apa ya . time kmk org bergerek nya dpat sama cincin dgan Naa Na ya . huii . pnas hati aku tiap kali aku diat cincin ya . aku sanggup buang cincin aku dgan carta hati aku demi nya . tapi nya ? hoi hooi . time bergerek bebeli cincin sama . ko sayang dgan nya kah ? mun ko sa ko sayang nya, bgus ko putus ajak ngan aku . aku carik laki laen nok bena2 maok sayang aku bah . sik aku muang masa merik hati aku untok org yang sik sayang aku seadanya bah . ada pham ko kah ? hmmm ? sial oi . aku maseh sakit hati . sik kan ku maafkan olah kau ya walaupun ya hal lmak . ko ingat senang kah maok buang lam palak otak cmya ajk mun dah skit hati . heh! sialan lah lu duak olang . cmya takduak mlah aku . mun aku tauk, bgus aku still contact ngan carta hati aku nak nak nak ? sam mdah nya sikda cntct lalu ngan Naa Na knek . ohya ? boleh cayak kah ? aku rasa nak, asal kita duak maok jumpa and kelua sama nak,, mesti ko dlete text laen bah . nok ko tgal text nok sik guna and text aku . sik mungkin bah ko sikda text org laen . huh! trict bugis bah . aku sik suka knak kemeh org . sam lah paling byk ngemeh aku tok . tapi aku sabar . aku mlas maok blas blid . sikda hasel . yah! susah aku maok percayak dgan kau kinek mun ko mok tauk . yalah aku selalu nuddoh kau nok mcam2 . sbab aku susah maok percayak ko lagik . sakit lalu bah hati aku knak plah ko cmya dlok . ya baruk sial naaa ... damn berabis . sik apa . kali tok aku berik ko peluang ah . sekali lagik ko knak tauk, sik ku nggu kau lagik . banyak lagik laki laen nok handsome dpat ku gerek u . carta hati pun ada bah nak ? apa susah . hahaha :p nehh! aku nang anti ngan pengemeh eh eh eh . pangai ku knak kemeh . sikpa . dunia berputar . lek luuuuu !!

# sakit ati aku tok nak sik kan pernah pdam dlam hati and otak aku tok . so, boh pikei aku dpat memaafkan torg senang2 cmya and aku sik kan dpat percayak dgan kau lagik . sekali aku udah knak cmya, sik mungkin ko senang2 maok dpat kepercayaan aku lagik bah . no way! -.- and one more things, apa torg maok tapok2 . sepandai2 tupai melompat, pasti gugok tanah juak you . sikperlu berlakon torg sia . sik suka ku ngga . mcam cibai bah . hahaha :p nah . kan jaek udah mulut aku . hah! ko mdah ko sanggup nuang cincin ya dpan mata aku nak ? okay . aku tggu ya bosss! jgan berkata-kata ajk udah lah nak . i sik suka . hahaha :D i tggu . offfttt!!!

Monday, 5 March 2012

entara dua.

sesingkang kaki ku mansang enda surut kebelakang baik ati enda nak ulih tagang biar mih tanah di indik berenyang sempadan semak dilanda aku sanggup nujah aja . enggai meh aku enda sangkai biar ngerayap mupuk bergadai . baka nya pengerindu aku , baka pengelabuh punggu laban nuan mungkal ninggal ke aku . aku nadai daya nyau suntuk penemu nuan udah dulu ngelebu ! entara dua , tu penghujung tua . enda bersambung agi , naka tu aja . badu nuan ngarap , sayau pan nadai reti laban tua udah , nda saum ati . hmm . suka ku ninnga lagu tuk . lagu tuk mayuh reti dlam hdup aku tuk . aku nuju lagu tuk untuk seseorang nyak . dik mayuh reti dlam idup aku tuk . dik segalanya tapi dik ndak ngirau ngau aku . nda apa . enti dik nemu nama jaku ku tuk . aku sayau ke dik tapiiii . hah . nda nemu lagi aku kak mdh ngau dik . hmmm .

* hye korang . mesti torang heran aku kaka iban . haha . aku tok mmg pandei kaka iban . haha . aku mmg suka berabiss pakei bahasa laen2 tok . haha . masa tok aku update status aku pakei bahasa iban . ada masa lagik kelah , aku update pakei bahasa laen lagik . melano kah :) hihi . sorry bagi yang sik tauk . bagik yang tauk , tahniah . anda tahu apa yang cuba saya sampaikan . hihi :D so,, pada yang sik tauk . tanyk lah kawan2 torng yang tauk . yerrrrr! maok ko bekarehh maok tauk . aku tauk sapa yang bekareh maok tauk apa aku odah tok kelak bahh . mun sam bukak blogger aku tok nak , ny lah maok tauk apa aku update tok . mmg nya mdah aku ngumpat nya kelak . haha . aku tauk glak udah pesen anak ya . haha . steadyy udah aku nak . hahahahaha :D btw, sikda la aku ngumpat sapa-sapa . tapi aku cuma menceritakan kisah silam aku ajk ya eh eh eh . hihi . sikda maok anok anok lebihan lagik maok mengaibkan orang . haha . aku suka guna bahasa laen lebih2 lagik mun aku pass lalu bahasa ya . seronok bah jadi satu malaysia tok . hihihi :) oklah . sampei sitok ajk aku update . hihi . boring kan hari tok. biasa lah . hari isnin tok bah ae . hmmm .

- ok . read and understand :) thankyou

Sunday, 4 March 2012

cerita si gadis II

hai kitakorang . nampak pict nya sekali lagik . yer yer yer . kmk nak mdah kmk sayang nya . wasehh . hahaha . menaaa lah . sik cayak hah ? hahaha . hariya aku cerita tentang jaik nya . lalala . tok aku maok cerita bait nya lagik . sik kita tok nak menjaik org ajk nak nak nak . membait nya lagik . nya bait bah . eboh anok nya jaik . yerrrrrr! hahaha . pepaloi upa olah aku lok eh . haha . masa tok lah nak, aku banyak dah tauk and paham siapa nya . aku udah selesa dgan nya kinek tok lah sbab cara nya buat aku selesa dgan nya walaupun kdang2 nya buat aku rasa sakid hati . haha . tapi sikpa . ya perkara biasa bah . herrmm . tapi aku heran lah . makin aku tok dgan nya selalu sama kinek nak, makin banyak orang maok menjaik nya depan aku . aku just tetak ajak lah . heran lagik ya sidak knak tetak aku . bkan apa . aku sik gago hal nya . hal nya, nya, hal aku, aku bah . walaupun kmk org gerek sekalipun . nya bukan hak aku pun . korang tok . sik perlu jaik org k . torang ya bait glak lah ? yerrrr . sik patut2 laluuu eh eh eh . bia lah nya maok jaik sia . dosa nya bah . kubo sama masing . torang ya nakpa nak sak maok jaik nya . haiya . bia la . dpan aku gik ya . buang kan rasa dengki torang ya keh . sik suka ku dengar torg cerita hal jaik org dpan aku . rilek ehhhh :) nya moak bulak aku kah , nya maok jaik kah sia, sukatinya lah sia . hidup tok ada rule bah . ya aku sik gago glak . mun nya bulak aku, ney tauk nya knak balid walaupun bkan aku yang blas nak . ney kita tauk . bak kata org what goes around, will comes around nak ? nya lah yaaaa . hahaha . aku rasa aku makin sayang dengan nya oi . selesa lah aku dgan nya ya . hmm . nya gila2 bah . haha . olah kdak miak . berolah lah . tapi aku sik kesah apa orang maok pdah gerek aku olah kdak miak . sukati nya lah . apa aku sik ngadu maok pdah tok tok tok tang ada ajk torang yang lebih2 nak . haiya . -.-'' bgus torng ajk gerek dgan gerek aku gak . kedong mcam ya glak . hampehhh lalu ajk olah torang ya eh eh eh . hahahahahaha ;D ktk tok sikpat nak jaik org . sekali sekala kita tok perlu juak membait orang bah oi . aok oh . 6 ribulan tok nak, aku ngan nya dah masok 3 bulan . sik berasa bah aku . leka mcam ya ajk aku ngan nya tok sedar sik sedar aku ngan nya udah byk knal antara satu sama lain . yerrrseh . hahaha . aku nak, sik mengharap papa dari hubungan tok just aku maok nak, sama sama rasa happy . ya ajk . sik perlu aku maok mintak lebih2 . ya ajk aku maok . nya happy, aku happy . hahahahah . :) sik perlu terlalu obses and sik perlu terlalu mengharap semua nya lebih . kelak sik sampei kesiney bah . yalah aku sikmaok . aku sik lah mengharap hubungan tok lamak tapi nak aku just maok selamak nya dgan aku, nya happy bahh . aku sikmaok sakitkan hati orang . bia lah aku sakit . sik salah aku sakit bah . ney tauk ada hikmah nak ? mun maok hidup didunia tok senang ajk . kita ekot ajk low hidup okay udah ya . jgan dilawan . sendirik sakkitt bah . bgus ekot walaupun kita kdak bodo sia . sik kesah . janji jgan sakit . sakit hati lain ohhhhhhhh . aduh2 . pedih lalu ajk rasanya ia bahh . hmmmmm :( eh eh eh . kinek nak aku pandei rindu dgan sam ajk ajk bah . haiya . siksuka bah aku rasa ya . seksa rasanya . cewahhhhhhh! etoo dia . steadyy ayat aku eh eh eh . hahahahahahha . paloi olah ai ai ai . hahah :D hermnm, tapi mena lahh . hmmm . kinek aku lebih byk spendtime masa aku dgan nya berbanding dgan kawan2 aku . hmmm . aku harap nak, sikda sapa sakit dlam hubungan tok . aku harap nya happy2 ajk . aku doakan nya nya happyyyyyy selalu . aku doakan nya jaoh dari masalh . aku maok nya sentiasa steadyyyy! aminnnnnnnnnnnnnnnn :) aku? aku sikpa . aku okay2 ajk . hahahahahahahahah . oklah . kepak udah aku . dah otak aku laging lalu tok . haha . pey sitok ajk lah keh . okbye! :)



* nampak dah aku mula sayang dengan nya nak? haaaaaa. tk lah aku. mun aku pandei rasa sayang dengan orang ya, aku akan mula care dgan nya. aku sikmaok nya ada papa. orang pdah jgan bekorban mun becinta nak. aku nak mdah, tok bkan bekorban hah! harap maklummmm lah. haha. tok namanya rasa sayang sebagai kawan bah. gerek kan seumpama berkawan cuma nak, perasaan nya terlebih rasa kitttt. haha. yalah tekk. haha :) aku sayang siapa nya and aku sayang apa nya seadanya :D

Thursday, 1 March 2012

aku yang dulu dengan sekarang

hai all :) boringg nya aku tok . dah aku tok tgah knak repak mama aku . malas aku maok dgar glak . mun aku melayan kelak, payah juak . bgus aku dgar, diam and update blog . erm . aku maok cerita pasal isu BEROLAH tok . hmm , aku tok ada berolah dikittt . erm, aku tok bkan lah bait glak eh eh eh . aku tok lah palinggg jaik eh eh eh . erm . adku tok berolah nang dari dlok . jgan tgga aku mcam tok . aku tok bkan nya lemah lembut koh . aku tok kasar orgg nya . haha :D dolok nak, aku tok pernah main batu . yeahh! satu pengakuaan . aku start main batu dari aku form 1 . hmm , aku juak jlan barang babah aku . babah aku lah ngaja ea . haha . sikda la . babah aku pun sik tauk aku main brang time ea . aku tok cuma jalan barang nya . mean nya, aku jual brg2 babah aku . herm . aku tok pun kaut merokok dlok . aduhh . payah lah aku moak pdah . aku juak anak kurang aja dgan mama aku dlok . haishh . rosak lalu lah aku dlok . payah maok odah betapa berolah nya aku . aku mala ajk keluar . sik renah dirumah mcam babah aku juak . hahahah . aku an babah aku tok sama ajk sebenarnya . erm, susah lah aku maok pdah eh eh eh . kehidupan kmk org sekeluarga tok lain dikitt . babah aku tok ada berolah kit beh2 lagik part main pompuan ea . aduhh . nang lihai lah . haha . eh eh eh . aku mlas moak cerita sal family aku eh . sbb tok sal aku bah . bkan family aku . sorry . tapi nak , aku jd daktok tegal family lah . biasa lah . mama aku rock , babah aku pun sama . palak gila lah jadi nya aku tok . akku tention sebenarnya diat family lain happy bah . sik mcam fmily aku . yalahhh aku jadi cmtok . ermmm . dlok aku tok salu juak jaga pub babah aku . ermm . laik sekolah aku jadi bonzer nak ? haha . olehh babah aku lah ea . dolok, aku kan diam kuching . babah aku nang org terhormat lah konok nya tek . so, aku pun sama juak . sikda orang berani ngan aku . eksen lah . haha . paloii ! aku dlok kuat minum juak . adohh . tapi, sigek ajk aku sik oandei . bergerek . hahahahahahaha :D nang sikpandei bergerek bah aku tok dlok . iyerrrrrrrr ! aku gago dgan gaok aku bah . ada org maok dgan aku tapi aku sik layannnnnnnn pun . hihi . aku berolah sampei aku forrm 5 . time lepasan ea nak, baru aku ada okay sikittt eh eh eh . sbab aku dah sik main barang, aku sik minum, aku sik jlan barang lagik and merokok pun jaranggg udah . haha . aku pun dah start pandei bergerek time ea . wiwittt ! :* :* hahahahahaha . steadyy lah aku nak nak nak . yeahhhhh! tapi sigek perangei aku sikdapat buang . sik renahhhh dirumah . aku tok maok jlannnnnn ajk ajk . haha . sampei kinek lah . tapi, kinek udah jarang . pandei juak aku renah kat umah udah kinek . yer yer yer . hahahahahahha . aku bersyukor lah aku ada perubahan di 2012 tok bah . walaupun sikitttt, tapi okay lah . lakk insylahhh, sikda lagik perangei aku cmtok . berdoa ajk aku tok bgus kelak eh eh eh :D aku sik maok berannntuuuuuuuu cmtok lagik bah ehhhh . aku pun maok jd baitt udah :( tapi nak, apakan daya nafsuuuuuuuuu tok bah . yalah manusia . dikuasai naffffsssssuuuuu ! :'/ payahhh nkkkk kan ? yalah ku mdah tek eh eh eh eh eh . sikpa la . aku akan try kurangkan nya . ney tauk lmak3 lak aku oandei berolah 100% nakkkk . alhamdulillah lah kakyaaaaaaaaaaaaaaa :') dolokkkk aku tok sik lah tomboyyyy tapi aku tok kasar and lasakkkkkkk .tapi now, aku tidak lagi . jadi minah pink udah . haha . kenangan burok aku time zaman aku gaok dolokkkkk nak, aku pernah buat kes paling beratttttt . kes polisss . aku pernah pukol biak pompuan 3 org, miak laki sorang gerek salah sorang miak popuan ea tekkkk sampei cedera parahhhhh . sorg masok ICU . sik gila apa aku dlok . kinek aku taubatttttt udah . sikmaok aku kerja cmya lagikk . gelik udah aku . yerrrrr . aku moak berbunga2 udh nktok eh eh eh . hahahahahahahahah :) cukuppppppppp lah . dolok2 sekarang aku maok jadi orang bodo nok pakei pijak palak ajk . aku pun maok merasaaaaa aku dibawahhhh udah bahh . boring di atas ajk ajk . haha :D okayyy lahhhhhh . sampei sitok ajk lahh storyy aku tek oh . nktok torg menaaa2 dah tauk siapa EDAH OH EDAH sebenarnyaaaaaaaaaaaa :D ini lah aku sebenarrrrrrrrnyaaaa .



* terima lah aku seadanya walaupun aku pernah menjadi sampah masyarakat yang tidak berguna . setiap manusia melakukan kesalahan dan akn berubah satu hari nanti . begitu juga aku . :) aku tidak mahu masyarakat sekeliling membenci aku hoooo .

- beri aku peluang dan kesempatan untuk aku berubahhhh . terima kasih all sudi berkawan dgan diri aku yang tak seberapaaa ini . terima kasih banyak2 ;3


# dulu hobiku membuat kerja yang tidak berfaedah tapi sekarang aku mempunyai hobi baru iaitu UPDATE-ING BLOGGER ;3 syukurrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

Carta Hati

hai hai hai . edah is here . yaw3 . boring berabis eh eh eh ;D herm . maok update blog lolok eh eh eh . pujik2 kmk lolok :* :* :* haishh . haha . aku maok meloya dgan torg tok . aku nak pernah ada carta hati . yer yer yer . seronokkkk lah cerita aku tok eh . erm . myb bagi torg sik best tapi bagi aku best lah . nya lah kenangan aku eh eh eh . aku happy bersama nya . yeah . cmtok kisah nya . nya bermula dari warung puteri . yerrr . haha . time ya, ijan ajak aku pergi jlan . main shisha dgan sidak kawan nya . aku sik knal glak an kawan2 nya eh eh eh . aku bertemu an sidak di sia lah eh . aku mula knal dgan arip, isz, awang, and si carta hati tok tek . haha . yer yer yer . maok tauk kah sapaa carta hati ea  tggu lok . aku belum abis cerita lagik . lalu maok tauk sapa carta hati aku ea . yeahh . start ea lah aku mula rapat an sidak ea termasuk si carta hati . malam ea , aku lagik ingat si carta hati pakei baju warna ijo mlam ea eh eh ehh . haha :D yer . aku mala ajk tgga nya start dari ea eh . waseh . sweet lalu muka nya . sampei aku angau berabis dgan nya time ea . hahahaha . sik terkata lah aku angau an nya time ea eh eh eh . hahahahah . gilaaa . sampei kan aku boleh senyum2 kedirik tiap tiap ari . kau ada ? sik ada . yalah first time aku rasa aku angau gila babi dgan orggg . aku pun mcam sik cayak dgan pasaan aku time ea eh eh . aku rasa yalah pasaan aku palingggg pelik aku pernah asa . hahahahahahha :) yeahh ! start sidak ijan tauk aku sukkk berabiss dgan si carta hati tok tek, lalu sidakkkkkk plentey2 ngan aku eh . malu aku bah . eshh . hahahahahahahahahaha :) paling suka plentey aku time ea si arip . haha . nya ea lah beria2 maok aku dgan si carta hati ea . hahahahaha . nya paling sokong aku . yerseh . aku berterima kasih dgan nya ea . sik sanggka bah dlam diam si carta hati pun ada simpan perasaan juak dgan aku . nya pun angau juak pduhal . hhahaha . gilaaa berabissss lah time ea . aduh2 . asal kua sama ajk, malu2 lah mekduak maok bercakap . mesti sorg tgga pat lain, sorg tgga pat laen . hahaha .steady lah . ngegehhh aku lolok :* :* lmak2 pandei meses2 ndahh kmk duak tek . tapi nak, nok bodoh nya time ea , tegal angau kmk duak, masing2 lupak ngan gerek masing2 . haha . aku lupak ngan gerek aku, nya lupak ngan gerek nya . hahahaha . kmk duak mala ajk bertemu . yer yer yer . aku sanggup pergi pulo hampey tiap2 hari tegal maok tgok nya eh eh eh . hahahaha . steadyyy . ahahahahah :D ya nama nya cinta berabisss lah . lam post kt fb, masing2 main post pasal antara masing2 tapi sikda org sedar . haha . lamak2 nak, kantoi lah pasal kmk duak tok suka sama suka dgan gerek nya . twew! hahahahahahahahahahaha :) gila berabis lah eh eh eh . huhu . sampei nya an gererk nya break . aku asa bersalah time ea tpi, gerek nya pun terkantoi juak time ea . yalah aku sik bpa asa bersalah bah ehh . haha :D yerdehh . tapi lamak2 lepas ea nak, aku ngan nya lalu lah biasa . and aku cuba untuk lupakan nya . aku maok menjalani kehidupan aku dgan gerek aku ajk and aku sikmaok kaco idup nya . so, kinek aku ngan nya dpat berkawan seperti biasa . tapi nak, bulak juak aku tok sik sangkuttt bila jumpa nya and tgok nya . hahahahaha . susah bah lupakan nya eh , sbb nya lah molah aku angau berabiss . orang first lah ea . untong kauuu . apakah , kau sik kan aku lupakan kau . kita tetap kawan tapi kau jgan lupak yang kau sik kan keluar dari CARTA HATI tokkkkk ;') aku akn simpannnn ajk kau dalam carta hati aku tok eh eh eh eh eh eh eh :* :* :* wiwit . <3 i love you lah carta hati . eh eh eh . lupak aku nak mdah siapa nya tek nak . tok ku mdah la .



* carta hati yang aku maksudd kan ialah Mr.Wady :)

shuuttt! ya dolok la . kinek wwe just friends hooo . jgan salah sangka yaa! :D aku pun udah ada kehidupan aku sendiri with Isham Mohd or known as Sam . hihi . sorry :*

bah bah bah . lelah udah otak aku tok taip menaip tok . haha . lagg udah tok eh eh eh . aha . okay lah okbye ! wiwit :*

Monday, 27 February 2012

cinta dulu kala yaw ;3

hai hai hai . kmk maok uodate blog jap eh eh eh . tengah boring berabis kmk tok . haha . apakaha ! haha :D steady lah . hihi . kmk nak teringat cerita lama lama dulu . so, aku teringat juak lah cinta dulu kala . wiwit ! haha . aku pernah mencinta and pernah dicinta . bagi aku lah nak, aku lebih suka dicinta daripada aku mencinta . knak ? sbb mencinta menyakittt kan . kalo dicinta, best lah . aku rasa dihargai selalu . haha . nya sanggup polah apa ajk dami aku walaupun aku tok sik berapa melayan nya . haha . aku pernah temu org nok mena-mena mencintai aku . nya sanggup berubah demi untuk bercinta dgan aku . yodehh , haha . suk aku bile terkenang nya eh eh eh . haha :D yer yer yer . sukkkk ku lolok :* :* aku pernah dicinta lelaki yang bernama Mr. R . aku suk berabis lah . tapi nak , aku tok mintak pujik maok berolah . aku tok sik berapa melayan nya . tedah nya ae . uhu . aku rasa bersalah bila terkenang nya balid kinek tok . hmm . kalo lah aku diberik kesempatan dgan nya blid, mmg aku sikmaok mensia siakan nya lagik . aku maok tebussss semua kesalahan aku kat nya . tapi, yalah . aku sik pernah ada peluang untuk bersama nya balid . nya pun udah ada tunang . so sadddd kan kan kan ? herm . aku pasrah dgan segalanya . aku try lupakan nya tapi ternyata mmg susah maok lupakan nya . selepas ea, aku bertemu lagik dgan sang pencinta yang keduak ! Mr. A . hahaha . best lah dgan ny tok . nya tok sporting lalu lah dgan aku . nya besttt lah . pernah kah torgg diat org laki sggap grek dgan aku den nya tgga aku grek dgan org lain dpan mata nya . nya tolong anta aku lagik ea . sik pernah nak nak nak ? erm,, aku pun terseedar kinek bertapa nya sayang and cinta dgan aku . best kan . hmm . kinek aku dgan nya udah sikda papa sbb aku tinggalkan nya demi org nok aku maok . konon nya aku sikmaok lukakan hati sesiapa lagi and aku ambik keputusan tggalkan nya . bodoh kan aku tapi menaa laaa . aku sikmaok sakitkan hati nya lagik eh eh eh . sian aku tgok nya ea . huu . kdak org bodoh ajk aku plah nya . aku sik snggup tgok nya derita lagik . nya terlalu byk berkorban untok aku . nya mengingat kan aku dgan sik Mr.R tok tek . uhuh . tapi nak , mun torgg maok tauk Mr.R ea lah first love aku . lamak alu aku bergerek dgan nya dlok . yalah aku pdah, aku tggu nya kembali kat aku pun sik guna . aku sik kan dpat lagi . apa boleh buat . nasik dah jadi bubur . aku bkan apa . aku maok buktikan kat nya aku bkan edah yang dlok . aku edah yang baru aehhh ! tuhan sik berik aku kesempatannnnnnn :( sikpa la . apa yang aku ada dpan mata kinek tok, aku akan cuba hargai . Mr.A, aku tauk aku tggu aku . aku tauk bertapa nya kau sayang aku . aku pun rasa macam ea juak eh eh eh . kau bwk aku blid dgan kau . bkan aku sik maok . aku tkut . aku takut maok lukakn kau sekali lagikkkk . aku sikmaok semua ea terjadi lagik bah eh eh eh :( sikmaok lalu aku . sbab aku bkan edah dlok yang torang knal dlok . aku new edah ! wasehh . mena lahh oi . aku sayang korg yang mencintai aku . torg buat aku sik tkut maok bercinta balid . lebih2 gik Mr.R . kau lah org pertama buat aku berani bercinta blid . aku respect ngan kau . kalo suatu hari kau maok blid dgan aku, aku akan cuba tebussss semua kesalahan aku dgan kau . mcam ea juak dgan kau Mr.A . sik lmak gik nak,, kita duak pun speacial date . hmmm . suk ku dlok . yer yer . haha . tapi nak , mun antara MrA dgan MrR, lamak lagik aku grek ngan Mr.R eh eh eh . byak lagik nya korban untuk aku . tapi nak, jodoh sikda , apa boleh buat nak . Mr.R and Mr.A, aku nak mdah lah ngan taduak, mun jodoh sik kan kesineyyyy :) tapi, aku sik tauk lah apa maok ckap nktok . korg ada hidup torg masing2 . mcam ea juak aku . aku pun ada hidup aku dikpun eh . so, layannnnnn ajk lah :/ hmmmm . sampei sitok ajk lah . lelah udah aku nulissssss blogg tok . hahah . okbye .

hye you two : jodoh takkan kemana . cuma masa yang menentukan segala nya . takdir ditangan tuhan . kmk maok mintak maaf banyak2 ngan torg sbb kmk dah byk nyusah kan ktk duak and byk nyakittt hati torg :( edah mintak maaf glak2 oh . i love you two ! hye ex, i miss you :) hihi .

- bkan bermaksud aku tamak. sik slah nak mun aku love duak2 . haha :D yer yer yer . ituu semua cerita lama kan kan kan . ignore it :) offttt okbye!

# picture is new me in 2012 and l got my new attitude . haha , freakk !